Sex tips till bättre hjärna

Denna artikel är till för dig som vill bli smartare, få bättre minne, bli mer snabb i hjärnan. Ni andra kan sluta läsa här men du är väl en av dem som vill kunna svara på svåra frågor, komma ihåg vad tjejerna heter och imponera på er ett årsdag vad ni gjorde på er första date eller vad hon hade på sig, du är väl den som vill komma med snabba och roliga svar? Jag tänkte väl det…

Mycket sex
En av de aktiviteter som ger dig en alert och snabb hjärna och samtidigt ett friskt hjärta är sex helt enkelt. Ha sex minst tre gånger i veckan, gärna fler och det sägs att om man har sex minst två gånger i veckan så sjunker risken att du ska drabbas av en hjärtattack med hela 50 procent. Skulle det vara så att du inte har någon partner och inte vill ligga runt så kan du alltid köra lite extra löpning.

Läs böcker
Det är både bra och stimulerande för hjärnan och håller igång fantasin genom att läsa böcker. Det är dock ännu bättre att ta in det böckerna säger och sen använda informationen igen, genom att prata om böckerna man läst. Därför, gå med i en bokklubb som intresserar dig eller så startar du en bokklubb som du tycker passar dig.

Testa något nytt
Gör du samma saker varje dag ut och in så blir din härna lat till slut. De mest dagliga rutinerna kan du ändra då och då för att få lite omväxling. Välj tre olika vägar som du kan ta dig till ditt jobb och varva mellan dem, testa någon ny aktivitet eller kvällskurs då och då, ta kontakt med en gammal vän och hitta på något roligt men annorlunda.

Korsord och sudoku
Hjärnan behöver då och då en extra tung utmaning och då är sudoku eller korsord en bra idé att testa. Har du ett jobb där du tänker mycket analytiskt så är detta inte nödvändigt då du får jobba mycket med hjärnan på jobbet men ska du till exempel på en längre semester kan det vara en bra idé för att hålla hjärnan i trim.

Sväng på kroppen
Att dansa är bra för både din kropp och din hjärna. Du får röra på kroppen, får upp puls och blodet pumpar på lite extra samtidigt som du får bättre koordinationsförmåga och har roligt.

Peppa dig själv
Istället för att tänka samma negativa tankar dagligen, som vi för övrigt är ganska bra på, så vänd dessa negativa tankar till något positivt istället och bli mer peppad.

14 Responses to “Sex tips till bättre hjärna”

 1. essaytower skriver:

  Great post very nice!

 2. essaycapital.com skriver:

  wonderfull

 3. active-writing skriver:

  Your Sex tips might be very useful!!!Thanks !

 4. bestessaysonly.com skriver:

  Keep posting good stuf like this!

 5. http://payforessay.net/ skriver:

  Sex tips are very interesting and useful, I think! Cool post!

 6. buyessay.net skriver:

  I really loved reading your blog. It was very well authored and easy to understand. I also found your posts very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he enjoyed it as well!

 7. samedayessay.com review skriver:

  That article is so interesting and makes a very nice image in my mind. ! Very impressive your very clear expression! Thank you!!

 8. whiteessay.com skriver:

  It really helped me! I love these unusual items! thanks a lot!!

 9. term-paper-writer skriver:

  I should recommend your site to my friends! Very impressive your very clear expression! Thank you!!!

 10. writingbee.net skriver:

  Thanks for share it keep it up. Continue to work and will be even better!!!

 11. essay-scope.com skriver:

  An unusual review! This is a very charming and informative – and a lot of good information available!!!

 12. essay example skriver:

  He greatly expanded my horizons! It’s pleasant to read. Thank u!!

 13. http://customessaysite.com/ skriver:

  Hope to see such a informative stuff in future! This is something there. Something extraordinary and very interesting!!!

 14. http://termpaperwriter.org/ skriver:

  Interesting post, thanks for information!

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu