Intervju med Martin ”Axon” Löwgren

LifeStyleMan tog chansen att prata med en av nätets mest aktiva skribenter om träning och hälsa. Mannen som gråter till Braveheart, hade som barndomsdröm att bli flygkapten och hade velat byta en dag i sitt liv med en dag av Jay Cutlers liv. Vi har fått en stund ihop med Martin Löwgren, kanske mer känd som Axon på Internet.

5 Snabba
Sportbil eller glidarbil
Sommar eller vinter
Sommarflirt eller partner
Studera eller jobba
Sportdryck eller Vin

Fakta
Namn: Martin Löwgren
Född: 84
Bor: Stockholms innerstad
Bakgrund: 26årig Stockholmskille som älskar att arbeta med människor. Jag är färdigutbildad Naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm och innehar legitimation från Socialstyrelsen,  Styrketräningsinstruktör vid Scandinavian collage och fitness education, Personlig tränare vid Scandinavian collage och fitness education massageterapeut av branschrådet svensk massage.
Aktuell med: Bloggar på axon.blogg.se som har 2000 unika besökare om dagen och över 100.000 sidvisningar i månaden.
Kontakt: www.martinlöwgren.se

LifeStyleMan: Hej Martin, vad roligt för våra läsare att du ville ställa upp på denna intervju. Så, ska vi köra en snabb presentation av dig?
Axon: Hej på er, det ska bli roligt att få prata om träning och hälsa med er. Jag kan ju börja med att säga att jag är 26 år, bor i Stockholm och verkligen älskar att arbeta och utveckla människor. Jag är väldigt aktiv med min egna styrketräning och det gör jag mellan fem och sex dagar i veckan. Jag tävlar även för WNT/TWINLAB i klassen Athletic Fitness. Jag har förmånen att vara fullsponsrad av Wnt, Twinlab, Sportfitness, Kalori, Multipower, Met-Rx, Kan Jang, Mivi total och Probi frisk. Dessa företag betyder väldigt mycket för mig och är alltid ett stort stöd.
Trots min unga ålder så har jag hunnit med att bli färdig Naprapat som jag läste på Naprapathögskolan här i Stockholm och har legitimation från Socialstyrelsen. Jag är även utbildad styrketräningsinstruktör och Personlig tränare som jag blev via Scandinavian College och Fitness Education. Till sist är jag även utbildad massageterapeut av branschrådet Svensk Massage.
Idag så jobbar jag på Idrottsskadecentrum som ligger här i Stockholm. Det här är en specialistklinik för idrottsskador. Idrottsskadecentrum är en specialistmottagning för diagnostik och behandling av rörelserelaterade skador. Utöver en hög klinisk kompetens inom områdena idrottsmedicin, ortopedisk medicin och naprapati, för utredning och behandling av rörelserelaterade skador, har vi tillgång till ett brett nätverk med samarbetspartners för snabbare åtgärder och bättre tillgänglighet.
Utöver detta så har jag tagit på mig ansvaret att vara medicinskt ansvarig för Djurgården Innebandy och deras elitsatsning mot toppen. Jag har även fått samma ansvar för några utav Sveriges största och mest kända kampsportare. Många av mina klienter kommer att vara med och ställa upp i Superior Challange 6 och Rumble of the Kings och mitt uppdrag är att hålla dem skadefri samt se till att de får ut maximalt av sin kapacitet genom att ha optimala inre och yttre förutsättningar. Mer info om detta finner ni på min hemsida Kampsportsnaprapaten.
Och utöver detta är jag ytterkligare anlitad som en träningsexpert av Fighter Magazine, Gymgrossisten, Muscles.se, Kostochtraning.se, Expertpanelen och Traningsprofilen. Arbetet som träningsexpert går ut på att jag ska skriva artiklar om träning, kost och skador/rehab regelbundet på dessa sidor och deras läsare kan fråga mig frågor inom dessa områden.
Det märks att Axon är väldigt öppen och ärlig som person och alltid glad. När han pratar om sig själv och beskriver sin träning och sitt jobb pratar han med ett driv och med målmedvetenhet.
LifeStyleMan: Du har ju blivit lite av en ”kändis” och har fått en stor tråd på forumet Flashback, vad säger du om det?
Axon: Att den i grunden faktiskt hade lite sanning i sig men sen spårade ur helt på grund av avundsjuka och personligt hat mot mig som person. Är man ung, framgångsrik och dessutom har lite muskler samtidigt som man står i rampljuset som jag gör så måste man inse att man både är hatad och älskad och självklart var det dumt av mig att använda andras texter på min blogg och det erkänner jag men jag tycker ingen människa förtjänar att bli uthängd och trakasserad på nätet i den digniteten. Nu är jag som person rätt säker i mig själv så jag tar inte åt mig av skitsnack på Internet men jag kan förstå att många andra som blir utsatta för det blir väldigt illa till mods.
Bloggen startade jag ju för att jag ville först och främst, peppa, inspirera och dela med mig av min kunskap till människor som är intresserade av träning, kost och rehab. Sen så är det verkligen ett bra medel att göra reklam för mig inom de yrken jag verkar och ett bra sätt för att mina sponsorer ska synas i positiva sammanhang. Jag tjänar dock inga pengar på min blogg. Jag har inte satsat på det, det har aldrig varit och kommer aldrig bli huvudsyftet med min blogg. Huvudsyftet är att dela med mig av min kunskap inom träning och hälsa sen är det ju bara ett stort plus att det är roligt att blogga på sidan om mina olika verksamheter.
Min blogg har blivit så stor som den är inom tränings- och rehabområden dels för att jag har stora, många och gedigna utbildningar i ryggen och jag har massvis av kunskap, tips och råd som jag kan lämna ut. Sen är min stora erfarenhet och egna referenser också ett plus i kanten som gör att läsarna kan känna igen sig i det jag skriver. Sen skriver jag ju ingenting om mode heller, fyfan för sådana modebloggar. Det är tragiskt att blogga om mode, vem vill veta vad du har haft på dig?
LifeStyleMan: Vad önskar du ska hända i ditt liv?
Axon: Jag önskar att jag får hålla mig frisk och kry så gott det går utan några större skador eller sjukdomar. Sen när tiden är rätt vill jag självklart skaffa en familj och umgås med mina vänner så mycket jag bara har möjlighet till. Jag önskar även få ett roligt och givande liv både på mitt arbete och min fritid. Att arbeta och umgås med människor ger mig så otroligt mycket och jag känner mig lyckligt lottad att få hålla på med det jag verkligen tycker om.
LifeStyleMan: Okej, som sista fråga då, berätta tre saker som vi inte vet om dig.
Axon: Haha okej. Som liten ville jag bli flygkapten som min pappa men det fick jag inte därför att jag var färgblind. Jag har hastighetsrekordet i speedshooting för juniorer i innebandy (172km/h) om det inte är någon som har skjutit hårdare än mig vill säga. Sen gråter till Braveheart.
LifeStyleMan: Trevligt att få en pratstund med dig Martin och vi tackar dig för att du ställde upp.
Axon: Det var trevligt att prata med er också!

LifeStyleMan önskar Martin ”Axon” Löwgren ett stort lycka till i fortsättning!

61 Responses to “Intervju med Martin ”Axon” Löwgren”

 1. Larry Moskau skriver:

  Vilka fina saker!

 2. vuxenleksaker skriver:

  Orgasm, ? hur tänkte du

 3. Check here skriver:

  I utilized a lot of writing companies, nevertheless I assured that uk writing service was the greatest firm.

 4. written essays to buy skriver:

  If you are short of time to generate your paper assignments by yourself, get in touch with the firms which expert team will offer you writing help. Check over here and get the great chance to order academic essays produced from the ground up.

 5. dissertation skriver:

  Thank you so much for the good fact just about this good topic. I couldn’t find that kind of thesis project online and was going to order the thesis (topthesis.com). Hence, I have all material at this moment.

 6. dissertation skriver:

  The fantastic information connected with this post composing will be a good enough work for a great master as you. The dissertations writers at the thesis writing service accomplish the msc thesis very easily and you should do that too.

 7. writing service reviews skriver:

  At this moment students, who long to to buy custom essay papers, have an opportunity to refer to best writing service reviews (best-writing-services.com) of the bureaus that operate in this area.

 8. this site skriver:

  Don’t know which agency to pick to obtain help from? Look over EssaysEmpire testimonials essaysreview.com, and reach a judicious decision.

 9. dissertation writing skriver:

  This is the best exposition I have got ever find out! Not bad exposition close to school! When I have studied at scholl I as well faced task of do my dissertation and essay work, because I had a job and private interests in life, and I never had plenty time to compose essays. And then my buddy said me about thesis (dissertationmasters.com)! Since then my life has become rather!

 10. thesis writing skriver:

  The very good article close to this good post should be free for all students, because they demand thesis and professional buy dissertation ”primedissertations.com” service or just example of thesis.

 11. dissertation skriver:

  The thesis service (master-dissertations.com) could offer scholars with the thesis examples but the cool theme close to this topic we will find out on this page only.

 12. research papers writing skriver:

  Buy online essay made in accordance with the up-to-date writing rules.Look up here and ascertain that expert persuasive essay writing can be provided to each and every student.

 13. buy papers skriver:

  The most frequently set question are about about academic papers creating. College students have a lot of doubts whether to buy essays papers. It’s related with quantities of cheating papers writing corporations, which are willing to get students’ cash.

 14. EssaysService.com rewiew skriver:

  These days, many learners are hunting for good quality custom made research papers. Essayontime rewiew will offer an opportunity for sophomores to come over the most trustful essay paper writing service from which they can purchase first-rate papers composed from point zero.

 15. best resume writers skriver:

  Collaborate with certified resume writers and impress your future chief with the masterly written work history.

 16. thesis skriver:

  Which way can you accomplish the best information about this post I wonder? The thesis writing service (exclusivethesis.com) want to hire writers as you to perform the thesis example accomplishing. Hence you can have a great chance to join the team of professionals.

 17. this site skriver:

  Are you hunting which service to choose for buying resume or where to get CV sample and resume writing tips? Or you simply wish to buy CV from best resume writers? Just get in touch with Resume company (exclusiveresume.com).

 18. site skriver:

  Look over here and you will find trustworthy it outsourcing companies that will help you to reach your goals.

 19. plagiarism check skriver:

  We’re not criminals! Plagiarism suppose to be a crime. We usually strive to illuminate plagiarism. Thence, plagiarism check helps a lot.

 20. Check here skriver:

  Are you seeking for CV writing services? Still have no clue how to write a resume? Check out Prime-Resume agency. Here you will get an opportunity to find cover letter samples or buy resume from highly qualified resume writers.

 21. plagiarism check skriver:

  Whether we like it or not, formerly in our lives, we would require to carry out term papers and other written projects. It is decidedly not clear but very amusing to construct a investigate about this good topic. To do that, you need to read a range of articles and books, or you can just order some kind of work and then use plagiarism detection done by http://www.plagiarismsearch.com and save your time like some quick help with the American Dream.

 22. online papers skriver:

  Pay attention to this essaysleader agency and order best academic essays from the superb organization to receive best essay service.

 23. here skriver:

  Get a term paper from a bona fide agency. Press link (gogetessays.com) if you need excellent help with essay.

 24. justice essay help skriver:

  Are you still trying to find writing papers online? Quit your search, get in touch with this Web site and order written essays and you will never feel sorry.

 25. essay writing service uk skriver:

  Check this link (primeessays.co.uk) to get the best custom essays from the trustworthy firm. It goes without saying that you will have qualified academic writing services.

 26. custom research paper skriver:

  Skilful writers are always glad to offer you professional writing online, all you need to do is contact Essayswriters firm ”essayswriters.com” and buy research paper.

 27. buy term papers skriver:

  Choose this Web page if you are interested in buying best quality custom papers from the qualified company. You can be sure that you will receive perfect custom written essay help.

 28. seo backlink skriver:

  You can get different information about website submission. But, if you’re not an expert, you will not optimize your website. Do not be frustrated just about these issues and use the backlinks seo ”topqualitybacklinks.com” service. I used that several times. Therefore, a this time my site is optimized and I am satisfied because of it!

 29. personal narrative essay skriver:

  Today I know for real that in case I need custom term paper (writingscentre.com), I contact reputable organization which give work to wordsmiths who are really experienced in generating school projects.

 30. check this link skriver:

  Look here (qualityessays.co.uk) and you will receive professional writing online from highly experienced crew of writers and editors. Buy term paper and let us see to your writing task.

 31. buy an essay skriver:

  If you are a sophomore who longs to learn more about essay custom writing, check here ”superbessay.com”. Lose no time and order top-class college research paper without any delay!

 32. science essays sample skriver:

  Check here in order to receive a splendid chance to get good written essays and make a difference in your academic career with the help of our help with essay writing.

 33. thesis writing skriver:

  This could be not so simple to accomplish good enough dissertation form more or less about this post by yourself! My own suggestion is to notice the professional dissertation writing service or you can to buy your dissertation from buy thesis services.

 34. college term paper skriver:

  Different men need to resolve different difficulties such as toxic waste. All those troubles seem to be not simple to cope with. However, if you have got research papers writing problems, you will have nothing to worry about. You can buy essay and solve all your troubles.

 35. custom essay order skriver:

  I incessantly struggle with fulfilling college tasks, and hence when one of my friends proposed me to write my essay bestcustompapers.com on the Internet, I concluded such offer pretty useful.

 36. thesis service skriver:

  You have to be really imaginative person to do that very smart custom dissertation like this topic . I want to buy papers and custom thesis ”topdissertations.com” about this. I appreciate it!

 37. custom essay skriver:

  If you try to buy an essay, you wont stop doing it. Don’t guess it is nor correct. Don’t worry just about that and focus on your deals.

 38. buy essays online skriver:

  If you haven’t got an idea where to find essay writing services, just look here. Order essay from gifted paper writers and they will do all their best to fill all your wants.

 39. rss submit skriver:

  What are the standards of efficient internet site seo? Keep in your mind that professional link building prices providing services will offer a special approaches to a particular SEO order.

 40. automated directory submission skriver:

  Even if you do not understand how to make a submission, you must try the ezine article submission company for great optimization issues!

 41. help me write my essay skriver:

  We appreciate your time that is why we deliver original term paper writing services! Simply click up here topwritingservice.com and get qualified term paper help!

 42. Essay Order skriver:

  When you wish to receive custom essay without knowing where to do it, you may simply refer to home page where you will find unbelivable cheap essay writing assistance. When you have got problems with essay writing surf the Primeessays company to buy term paper.

 43. site to buy custom essay skriver:

  Follow this link marvelousessays.com if You are looking for a chance to buy term paper and our company will provide You with help with essay.

 44. research papers buy skriver:

  Check here ”primewritings.com” if you wish to buy essay in order to get get a term paper or purchase term paper of top quality. You will never be sorry to have bought essyas from this company. The guarantee of this company is delivery of wonderful academic writing services.When you have got problems with paper writing come to Primewritings company in order to find essay paper.

 45. europe essay skriver:

  People’s life time is really difficult thing and very oft people will choose one action at the same time, then you have not a long time to work on something else. Sometimes, some persons should select between job and wars essays paper (manyessays.com) accomplishing. In that case, I suggest to see the good cheap essay writing service to order the essays in.

 46. link packages skriver:

  There’re lots of strategies of optimization and forum profiles services ”4submission.com” or Seo organizations are acknowledged of SEO. Thence, that is good to seek for such professionals!

 47. writing work online skriver:

  The academic writing jobs service would not figure out your problems, thence, that’s possible to get good facts just about this topic.

 48. Research paper sources skriver:

  Visit the home page if you are in need of perfect academic writing services. Get a term paper from the firm that deserves your credence.

 49. buy essays online skriver:

  I think that every writer master her own papers writing strategy. A usual guy should write hundreds of Essay Thesis assignments to get to the same level.

 50. sports essays skriver:

  Give me an advice if it is workable to find the biographies essays paper at the writing services, or probably that’s better to buy term papers for less money?

 51. essay papers for sale skriver:

  These days grads trust in companies that suggest essay help. Opt for Best Writing Service bestwritingservice.com service and get essays for college that for certain will aid you to get the best grades.

 52. cheap directory submission service skriver:

  I got various ideas , which are related with links building, but, I don’t really realize the way to realize them! Maybe, I will use the forum profiles services (cheap-link-building.com). Probable, it can aid!

 53. best custom writing services skriver:

  Are willing to try yourself in academic papers writing? See basic principles of academic writing and research. As for me, I don’t like to learn hard and I turn to Term Paper Services.

 54. Marre skriver:

  Inget hat och ingen avundsjuka här men faktum kvarstår att herr Löwgren gick ut och påstod sig ha kunskap kring ämnen han uppenbart inte hade. Kollar man i den nämnda tråden ser man att det handlar om mer än ”några” artiklar utan är ett stort antal i princip direkt kopierade texter som han försökte ta åt sig äran för. När detta sedan uppdagades försökte han, som han även gör i denna artikel, sopa det under mattan som ett ”misstag”. Sedan tror jag inte att Axon är så framgångsrik som han påstår sig vara utan med narcissistiska tendenser överdriver allt han gör och om man läser några inlägg skrivna av han ser man hur han till och med vänder meningar som ska beskriva hur dålig han är på något till en egenkomplimang. Att sedan skryta om hur man ”i så ung ålder” lyckats bli klar med diverse utbildningar som hans föräldrar uppenbart har betalat åt honom ser jag endast som löjligt.

 55. Anderson28Lelia skriver:

  I took my first loans when I was 20 and it supported my business very much. However, I require the term loan as well.

 56. Sportdåren skriver:

  Spännande blogg, var nog inte sista gången jag kollade in den.

 57. Tobias skriver:

  Trevlig läsning :)

 58. Jens skriver:

  Det var en intressant intervju, roligt att du intervjuade honom!

 59. arne skriver:

  Seriöst killen är mytoman!!

 60. Johan skriver:

  Varför tog ni bort min förra kommentar?

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu