Sju fantastiska sex

Känner du att ditt kärleksliv dalar lite så kommer här sju heta typer av sex som är helt olika varandra.

1. ♥ Snabbt sex ♥
Den så kallade snabbisen är underskattad. Ditt adrenalin och lusten skjuter i höjden och lika snabbt är det över. Men ack så skönt. Ni båda är sådär upphetsade och ni har eggat upp varandra under en längre tid. Ni ser chansen och smiter iväg från alla andra och har det där snabba, pumpande och heta sexet. Det kan även fungera som en komplimang, att ni inte kan hålla er längre utan måste få er partner här och nu. Ibland vill killarna att det ska ta lite längre tid, med förspel och mys men när de inte vill det, när han är på det där kåta, upphetsande och har bråttom in i dig så bry dig inte ens om att ta av dig kläderna. Bara ner med byxorna eller kjolen, för trosan åt sidan och sen är det bara att ta emot honom. Glöm inte glidmedel bara. Ibland är inte flickan våt nog och för att det inte ska göra ont för henne så är det bra med glidmedel om du inte har tid att bli upphetsad och våt.

2. ♥ Vaniljsex ♥
Det är inte alltid man vill ha eller kan ha hett, hårt och kryddigt sexliv med avancerade ställningar. Idag har människan sex av flera olika skäl och ett är att bli lugnad och kanske till och med tröstad när man mår dåligt. Sex är även ångestdämpande. För att hålla en relation hel är det väldigt viktigt och ett måste att man får varandra att känna sig älsade och omhändertagna, att man är trygg med sin partner. Det är viktigt både psykiskt och fysiskt.

3. ♥ Smek dig själv ♥
Vissa kan tycka att det är väldigt utlämnande och ”naket” att smeka sig själv till orgasm framför sin partner men faktiskt så är det många kvinnor men framför allt män som på sin önskelista vill se en kvinna smeka sig själv till orgasm. Om din partner har svårt att ge dig orgasm så kan du nu ta tillfället i akt att visa honom hur han ska göra.

4. ♥ Dominera som kvinna ♥
Att kvinnan bestämmer hur det ska vara. Istället för att det ska ske stegvis så vänta tills du är riktigt kåt och upphetsad. Sådär så du bara vill slita av honom kläderna och ha det bästa sex du haft. Sätt dig grensle över honom. Teasea honom och säg att du bestämmer idag med låg och sensuell röst. Håll fast hans händer ovanför huvudet, låt han inte röra dig. Bind honom om han känner sig bekväm med det. Glid sakta ner på honom, rör dig ovanför honom i lätta cirklar, tryck lite mot honom, res dig lätt och reta honom hela tiden. Böj dig ner över hans ansikte så att han når dig med sin mun, det enda han får använda när du bestämmer.

5. ♥ Det långa sexet ♥
Om du inte är stressad eller någon tid alls att passa så kan det vara läge för det där långa, utdragna sexet som håller på i flera timmar. Det kan vara en riktigt höjdare om ni vill stärka er relation. Det viktiga är inte att få orgasm så fort som möjligt utan nu är det vägen dig som är viktig. När du är nära att komma och försöker stoppa orgasmen, eller hålla tillbaka den är ett bättre ord så blir ni mer fokuserade på er partner. Testa vem som kan få den andra att komma först. Ni får en helt annan känsla till varandra och det är bra för förhållandet. Ni bygger upp både förtroende och en slags säkerhet när ni vet att er partner kan ”slösa” sin tid och kärlek på dig i flera timmar.

6. ♥ Riktigt vilt sex ♥
Ju hårdare och vildare sexet är, desto bättre är det. Det är denna typen av sex alla vill uppleva. Mannen vill vara en dominant hane och kvinnan vill känna sig riktigt undergiven. Utan någonting att säga till om, bara lyda hanen. Då detta är djuriskt vilt sex så börjar denna akt på alla fyra. Som kvinna ska du ställa dig på alla fyra, sätt hans händer på dina höfter och svanka. Titta neråt för det blir mycket bekvämare för dig.

7. ♥ Överlämna dig till honom ♥
Många män, speciellt dominanta vill ta över dig. Det blir som en kick för mannen att få ta över dig. Lägg dig i ett V med överarmarna och benen särar du så mycket du kan och sträcker upp dem i luften. Be honom att lägga sig mellan dina ben och glida med sitt kön mot ditt, ovanför ditt venusberget. Vagga dig fram med bäckenet och ge honom chansen att möta dig med snabba och aggresiva eller långsamma och lugna rörelser. När du inte kan vänta på honom mer så be honom att få dig att komma. Det är ett bevis på att du verkligen litar på honom att han kan ge dig njutning.

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu