Blinga ditt kön

Det började med att man skulle frisera och raka rent där nere. Nu är det ett nytt mode på ingång, nämligen ”Vajazzle”. Den första som kom ut med detta offentligt var skådespelerskan Jennifer Love Hewitt. Att blinga sitt kön, eller smycka det med små kristaller är ett nytt fenomen och till Sverige har det inte ens hunnit komma.
Det var redan i januari som hon talade öppet i tv om hur en vän till henne satte de små kristallerna på hennes kön efter en separation. Den svenska som är mest känd för detta är Åsa Versterlund från ”Svenska New York-fruar”.

”Vajazzle” som det heter borta i USA innebär att man smyckar sitt kön med Swarovskikristalleri ett önskat mönster efter att man har gjort en brasiliansk vaxning, vilket är mer populärt i Sverige. Det är en behandling som nästan alla salonger har idag.

De små glittrande kristallerna sätter man fast med en form av lim. Det mest vanliga är ett lim som är vänligt för huden och många maskörer brukar jobba med det.

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu