Få din orgasm ute i det fria

Hur fixar du som tjej den lättaste orgasmen utomhus? Här kommer sex enkla tips på hur du som kvinna får till det utomhus. Det är inte så svårt att få med dig din kille på ett sexäventyr ute i naturen då många killar tänder på det.

1. Lämna trosor hemma
Lämna trosorna hemma och ta på dig en klänning eller kjol om du känner dig obekväm med att vara helt naken. Detta kan egga din kille fruktansvärt om han vet att du inte har trosor på dig. Det räcker med ett du för hans hand mot din kropp så han inte känner någon trosa. Upphetsande till max!

2. Skeda
Detta är en fin ställning och man känner mycket närhet. Den är inte så utmanande. Koppla av, killen ligger bakom dig och denna ställning kan dölja det mesta av era aktiviteter. Använd en filt ovanpå om ni vill dölja ännu mer.

3. Ställningen sjöstjärnan
Mannen kommer in i dig snett underifrån. Det går att avancera från skedställningen till sjöstjärnan direkt på så sätt att du lägger upp ditt vänstra ben över din killes vänstra lår utan att han behöver dra sig ur. En av de bättre ställningarna för att stimulera kvinnans G-punkt.

4. Stämningsfullt…
Se till att ta vara på sommarnattens alla fördelar. Använd er av det sensuella ljuset som bildas av naturen, njut av att se varandra njuta, låt känslorna ta över och bara njut…

5. Akta er för beachen!
Om ni, nödväntigtvis måste ha sex på stranden så se till att ha stora och många handukar/filtar som ni kan lägga ut. Det är absolut inte trevligt att få in sand här och där…

6. Förklaring på lager
Se till att ni vet var ni ska springa eller vad ni ska säga om någon skulle råka upptäcka er. Själva saken med sex utomhus är ju att det finns en risk, eller chans beroende på hur man ser det, att bli upptäckt…

2 Responses to “Få din orgasm ute i det fria”

  1. Kenny Furnia skriver:

    very nice post, i certainly love this website, keep on it

  2. vuxenleksaker skriver:

    Hej, din blogg är sjukt bra

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu