10 coolaste hotellrummen i Sverige

Hotellrum nr. 1
Här sover du som en drottning på hotellet Victory Hotell som ligger i Stockholm. Här har dem försökt återskapa en kunglig atmosfär från 1700 – talet i Marie Antoinette – sviten. Dem har ju faktiskt lyckas…

Hotellrum nr. 2
I erotikrummet på Ulvsunda slott som ligger beläget utanför Stockholm är tanken bakom de lila draperingarna, svart lack, sammettapeter att locka fram gästernas sexigaste tankar och drömmar. Observera tvn i taket.

Hotellrum nr. 3
Detta hotellrummet ligger 150 meter under marken. Gruvsviten i Sala är uthugget från urberget och omges av undergjordiska sjöar.

Hotellrum nr. 4
Den som har tröttnat på den fyrkantiga vardagen kan tänka outside the box och boka in sig i grevens åttakantiga rum på Rockelstad Slott. Riktigt häftigt!

Hotellrum nr. 5
I Skinnskatteberg och Kolarbyn kan du bo som koltillverkarna gjorde på den gamla tiden. Dem bodde inte alls lyxigt och det var långt ute i skogen. Nära en stor gran. Nu kan du få uppleva den känslan ännu en gång.

Hotellrum nr. 6
I närheten av Arlanda flygplats ligger en jumbojet som dem har byggt om till vandrarhemmet Jumbo Hotell. Vill man ha lite privatliv kan man sova ute i cockpiten istället för sovsalen som ligger i planets kropp.

Hotellrum nr. 7
Uppe i norra Lappland ligger Ishotellet i Jukkasjärvi. Detta hotell har lockat besökare från hela världen. Is till din dryck/drink behöver du inte leta efter särskilt länge…

Hotellrum nr. 8
En kilometer ut från Västerås hamn, alltså mitt ute i Mälaren ligger Utter Inn. Du har inte en granne i närheten då hotellrummet ligger under vattnet och en terass uppe vid ytan.

Hotellrum nr. 9
I Vasaparken i Västerås har Hotell Hackspett slagit upp dörrarna i den största eken. Bra med utsikt då rummet ligger 13 meter över marken.

Hotellrum nr. 10
På Görvälns slott så är silver bättre än guld. Denna inredning är hämtad från 1700-talet där alla rum har möbler, lister och andra detaljer i guld. Det finns dock ett rum som inte har det och det är silversviten där precis allt är i silver, förutom sängöverkastet som är i getskinn. Handsytt förståss.

Ingen inbördes ordning.

Foto
INFORMUS.SE (samtliga bilder om inget annat anges)
Bild 5: KOLARBYN
Bild 6: Lasse Allard
Bild 7: Maria Östlin

3 Responses to “10 coolaste hotellrummen i Sverige”

  1. termpaperexpert net skriver:

    I like this post! It’s really cool.

  2. term paper example skriver:

    This post is awesome! Thanks to the author.

  3. term paper monster skriver:

    Wow very nice good spotso nice greaT!

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu